HLTC Tennisclub Haarlem

Haarlemsche Lawn Tennis Club

De oudste tennisclub van Nederland - Sinds 9 mei 1885

Ben jij een beginnende tennisser die lekker wilt leren slaan? Een competitiespeler die eindelijk beter wilt gaan serveren? Of een ambitieuze jongeling die een HLTC-topper wil worden? Een dames- of herenteam dat dubbelspeltactiek wil trainen? Dan ben jij op zoek naar een tennisorganisatie die jou echt beter maakt. Naar een tennisorganisatie met enthousiaste trainers die uitdagende en gevarieerde tennislessen en tennistrainingen verzorgen.

Tennisvereniging Nieuw Vennep

TV Nieuw Vennep bestaat ruim 40 jaar...

...en is een actieve, bloeiende en gezellige vereniging. Sinds 2005 hebben wij een splinternieuw tennispark en een heel mooi clubhuis. We beschikken over 10 buitenbanen.

Tennisclub WOC

De tennis-organisatie die je ├ęcht beter maakt.

Nieuw op TC WOC, per 2 april 2018 is het mogelijk tennislessen en tennistrainingen te volgen bij Tennis Opleiding WOC.

Ben jij een beginnende tennisser die lekker wilt leren slaan? Een competitiespeler die eindelijk beter wilt gaan serveren? Of een ambitieuze jongeling die een WOC-topper wil worden? Een dames- of herenteam dat dubbelspeltactiek wil trainen? Dan ben jij op zoek naar een tennisorganisatie die jou echt beter maakt. Naar een tennisorganisatie met enthousiaste trainers die uitdagende en gevarieerde tennislessen en tennistrainingen verzorgen.

Kennemer Sportcenter

Sporthal Kennemer Sportcenter

Er wordt tennisles- training gegeven volgens de unieke methodiek waarmee Holland Tennis zich onderscheid van alle andere tennisscholen. Er wordt gewerkt volgens een plan dat uitgaat van uw mogelijkheden, waarbij aan alle aspecten van het tennis wordt gewerkt. 

Tennis en sportcentrum De Nieuwe Brug

De Nieuwe Brug staat voor persoonlijke aandacht en professionaliteit.

Dit uit zich in een verzorgd en gezellig complex waar de deur voor alle Tennis- & sportliefhebbers open staat. Het personeel en de leiding staan te allen tijde voor u klaar.

TOP Sassenheim Sportcomplex Wasbeek

TOP Sassenheim Sportcomplex Wasbeek

HOLLAND TENNIS organiseert in samenwerking met korfbalvereniging TOP tennislessen voor zowel de beginnende, als de (ver)gevorderde jeugd, volwassene en  55+ spe(e)l(st)er.

­